;)

Alla inlägg den 15 maj 2007

Av Thess - 15 maj 2007 01:18

man brukar väl tycka att den ena dagen inte är den andra lik, men jag måste faktiskt säga att jag tycker att denna månaden (än sålänge) har sett ut ungefär likadant, varje dag..

vad kan de bero på?

man är ständigt orolig och deprimerad, känner sig inte omtyckt och normal för fem öre osv.. varför?

kan de kanske bero på att den ena sekunden är man guld o gröna skogar men i nästa sekund finns man inte, är de sånt som får mig att känna mig helt totalt värdelös? antagligen. jag vet inte, men jag gissar.. vet ingenting känns de som. vet knappt ens vad jag tycker och tänker själv egentligen.

yeye, man har väl sina dagar (host! månader..)



jag har försökt visa dig så mycket jag kan, men samtidigt vågar jag inte ta för stora steg.. tänk om jag misslyckas? är jag verkligen berädd på det? hur skulle jag må isåfall? är de som jag tror.. att jag kommer falla så långt ner i dalen att de inte ens går att ta sig upp hur stark man än är.. eller kommer det kännas lättar, kommer man kunna gå vidare och veta och känna att det var bra det man gjorde..? det vet jag ju inte.. och jag lär väl egentligen inte veta de iheller förren jag har testat?! hur som helst så måste jag vara berädd.. jag vågar inte än.

men.. jag har försökt, en bit på vägen iallafall..

och varför blev det nu såhär igen? jag tyckte att de kändes så himma bra precis. när allting gick så lätt.. man vågade slappna av på riktigt och kände sig trygg i sig själv. nu känner jag mig bara som en bortblåst idiot, som bara är i vägen.. onödig liksom. kan du inte bara öppna dig och säga vad du känner.. tycker och tänker? jag bryr mig inte om vad du skulle sagt, eller jo, till en viss del, men samtidigt skulle det nog kännas så himla mycket bättre att veta.. de hade kanske också hjälpt till att kunna gå vidare med eller utan..?

ingen som vet, eller jo, kanske du? iallafall inte jag..

så typiskt!



nåja, nu ska jag inte trycka ner er med alltför mycket depp, men.. ibland är de bara så skönt att kunna skriva av sig.. alla tankar som snurrar runt i huvudet som en jävla karusell.. man blir ju alldeles yr av det, på riktigt! vet inte var jag ska ta vägen.. med eller utan, chansa eller skita i det osv.. arrh, det gör mig galen!

men nu har jag iallafall rensat ut hjärnan lite (men jag måste erkänna att mycket mer finns kvar, jag kan bara inte formulera allt så bra än).


well well.. imon, eller idag (men det räknas inte som ny dag förren jag har sovit), skulle jag egentligen på möte i skolan, men de blev visst inte så.. fick byta tiden helt enkelt, men men.. vad gör man? ändå skönt att slippa. fast å andra sidan hade de varit skönt att ha de överstökat. haha, kolla.. jag vet inte alls vad jag tycker och vill.. ännu ett bevis på hur korkad jag är just nu (eller är jag såhär alltid?!), herregud!


måste bara klaga om en sak till..

nu har jag fått ont i de andra örat och är jätte-mega-äckligt-krasslig i halsen. helt tjock och slemmig, bluöh. skulle inte alls förvåna mig om jag  blir förkyld nu igen, suck..

nu när man är ledig och allt.. så typiskt. (ja, de också!)


ett klagomål till, förlåt..

satt och kollade lite kläder innan eftersom jag ska på en lite mer speciell fest den 25, men jag hittar fan ingenting som faller mig i smak. jag vet inte ens vad jag vill ha på mig..?

har någon mörjligtvis några bra förslag på vad man kan ha? hett men ändå sött och fräscht på något vis.. ahh, är så himla kass på att förklara, men förhoppningsvis fattar ni nog.

komsi komsi förslag!! ;)


nu ska jag dricka ett glas saft och sedan krypa ner i min underbara säng och hoppas på att jag kan få en god sömn. det behöver jag nu.

gonatt!:)

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards