;)

Alla inlägg den 8 juni 2008

Av Thess - 8 juni 2008 15:39

Höhö. Hallå ja! Lever ni? Ja, med tanke på värmen då alltså. ;) Jag kokar snart sönder, men inte ska man klaga för det! Värme är föönt.


Det har blivit lite mycket party nu den senaste tiden känner jag. Halsen är galet trött och jag kan inte heller påstå att jag själv är så värst pigg. Men det är ju sommar! = grill- och beachpartyn till höger och vänter, uuuunderbart!


Igår samlade vi ihop 'gänget' här hos mig och satte igång med grillning. Marcus fick agera grillmeister. Det är ju hans jobb alla andra dagar, så varför inte igår då också liksom! Well. Han skötte sig bra och alla blev mätta och belåtna.

Därefter drog vi till baksidan och spela kubb. Girls mot boys. När de gick för ny hämtning av öl så försökte jag sno åt mig lite 'stockar', som jag så fint kalla det, men blev gaaanska genomskinlig och då gick det utför. M kasta in mig i några buskar och numera är mina ben sönder-rivna och ganska röda.

Vidare till badet och jag skulle visa mina kunskaper i simning. Det sluta med att Thess slog huvudet rakt in i bassängkanten och börja se stjärnor, som jag sedan skratta åt resten av kvällen. Jättekul?!?!

Vi hann med en efterfest också. En snäll sådan. Med mycket bus.

Kvällen var kanonisch med andra ord. Bra, bra, bra!


Nu ringer min mobil så det är dags för mig att fara till beachen!

Det får bli en vilokväll där denna afton.

Grillning, snäckplockning, utkastning i vattnet och sånt myspysigt. Helt okej det med. Eller vadå helt okej? Det är ju perfekt!


Och Challe. Börja svara i din HEM(!)telefon någon gång! ;P haha. Thess saaaaknar!

Puss på dig sötis! v


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards