;)

Alla inlägg den 29 juni 2008

Av Thess - 29 juni 2008 08:48

Ligger här i soffan med kisemis och kollar på simpsons. Om två timmar öppnar sjukhuset igen så ska dit då. Har suttit och läst lite om lymfkörtelinfektion ett tag nu och det värkar ju inte vara så farligt. De sväller tydligen upp när de försöker motarbeta en infektion, vilket jag har. Och visst har jag fått antibiotika (på fem dagar, jag är på min tredje dag), men läkaren jag var hos igår sa att den antagligen inte hade kommit åt, på något vis.

Så... Nu "hoppas" jag att det är lymfarna som han sa, och att det går att få bort med hjälp av, kanske, en annan eller mer antibiotika.

Som mammas väninna sa så kan det ju vara så att antibiotikan jag fick mot infektionen i öronen inte har kunnat hjälpa mot lymfarna också...

Aja, vi får se. Håll tummarna bara! Det är ju inte "mig" att må såhär. Nej, nej, nej.


Nu tycker nog Agnes att  jag ska ta och ägna lite mer tid åt henne och låta lapen vila. Den är varm. Haha.


Förresten så tycker jag faktiskt att ni ska tycka lite synd om mig, så en liten kommentar skulle faen inte skada! hihi.


Av Thess - 29 juni 2008 06:24

Drygt 3 timmar sömn denna natt trots att jag är så trött att ögonen går i kors. Jag blir tokig snart! Detta är nog det jobbigaste jag någonsin har varit med om. Fruktansvärt.

Jag tycker synd om mamma, pappa och alla andra som får höra mitt kvidande och lipande hela tiden, men usch...

Ringa doktorn snart. Skönt. Eller ja... :/.


Av Thess - 29 juni 2008 00:01

Så jävla äckligt. Läskigt. Tröttsamt och blää.

Har precis kommit hem från akuten. Fick åka in eftersom halva mitt huvud (vänster sida) svullna upp. Först fick man sitta och vänta i all världens tid o när vi äntligen kom in så visade det sig vara antibiotikan som inte hade "kommit åt" så mina lymfkörtlar i hals och huvud har svullnat och fortfarande är jag svullen. :( det det hemskt ut. Det sträcker sig från halse upp vid öronen och tinningen. Uh! Känns som om man knappt kan svälja och röra på huvudet. :( Som tur är har vi massvis med isglass hemma, yey!

Fick en remiss till Lund, så dit ska jag imorgon, tidigt. Fan, fan, fan och ännu mera fan! Jag vill inte mer. Låt mig bara bli frisk. Snälla!


Hoppas ni andra mår bra.


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards