;)

Alla inlägg den 21 januari 2008

Av Thess - 21 januari 2008 23:28


Yey. Jag fick inte nog av mina "off-dagar" så tar en flygtur till Glasgow vecka 6. Troligtvis bara från fre-sön, men äh, skönt det med.

Har  rätt mycket i skolan också så det känns inte riktigt rätt att ta sig ledig nu precis.

Jaja. Det blir en lite mindre resa nu, så får det helt enkelt bli något större mot sommaren eller efter. beror ju helt och hållet på jobb osv.



"Med undantag av London har Glasgow bättre shopping än någon annan stad i Storbritannien. Tack vare stadskärnans planering, så att shoppingzonerna flyter i varandra lätt och logiskt, borde bara ditt kreditkort vara utmattat vid dagens slut! De stora varuhusen kantar Argyle Street och Sauchiehall Street som förbinds med Buchanan Street med dess exklusiva boutiquer och varuhus. Frasers of Glasgow Department Store är värt att se på Buchanan Street, och mitt emot ligger den eleganta inre gården Princes Square där mindre specialistbutiker omsluter ett övertäckt atrium av kaféer, barer och restauranger. Mot övre änden av Buchanan Street finns en övertäckt shoppingarkad, Buchanan Galleries, och i gatans andra ände ligger St Enoch Centre.


I Glasgow vill man gärna vara snygg när man ska gå ut på stan. Stilnissar styr kosan till Merchant City där Armani, Versace och Ralph Lauren trängs med lokala designertalanger i specialbutiker som Cruise. Butiker på The Italian Centre, Candleriggs och Ingram Street har originella kläder till en ung (eller ungdomlig) publik. Här finns också fina kaféer, barer och restauranger om du behöver fylla på före nästa shoppingrond!"


hihi. Låter det inte rätt bra?

Ni känner mig och mina shoppingnerver vid detta laget jö. ;)

Sen att vi åker med världens läskigaste flygbolag behöver jag ju inte berätta.

Kan säga; Håll tummarna att jag kommer dit/hem levande bara. Haha!


Men åh, vad jag vill göra en massa nu. Uppleva hur mycket som helst och jaa... ni anar inte.

Har kommit på flytt-tankar nu också. Hmm... men det får klart vänta till efter studenten! Vågar nog nästan säga att det lär bli utanför skånes gränser. Eller, jag vet inte. En liten fegis dyker upp i mig ibland, meep. ;P Men hakar Rebecca så vågar jag... nog. hihi. Kolla fegisen!!

Du är på va? Hope sooo, annars jääävlar! ;)

VI SKA UT PÅ NYTT BETE. MUHAHAHA.

Okej. Sommar-trippen... Den kör vi iallafall på? Så fega är vi iiinte! hähä. ;P Sen får vi väl se om vi fastnar någonstans eller tar oss hem till skåneland igen. ;) hehu... 

"kanon, töser. KAAAANON!"


Nog om dessa planer. Nu ska jag plugga näthandel. WEHEEEEEEEEEEEY!!

Positiva skulle vi vara. JADÅ! ;)

Hajplopp!


whoops, vilket rörigt inlägg. ;)

Av Thess - 21 januari 2008 22:21

GUUUUUUUULP!!

Vad läskigt...


Jag. har. laddat. upp. på. youtube. ahh!! haha. Nejdå. Såååå farligt var det inte. ;)

Var bara tvungen att visa den ena bebisen. Han börjar bli riktigt kvick i benen, hihi. åh, sötis!



Av Thess - 21 januari 2008 16:07

Lalala. Jag har minsann varit rätt flitig idag. Inte illa! ;)

Har tom. fixat håret, höhö. Det är inte ofta jag plattar det längre, men fy fan vad jag borde göra det!

Får ofta komplimanger för mitt hår, men själv gillar jag inte mitt sådär halvlockiga rufs. Inte alltid iallfall. Kul med lite omväxling och då drar man fram plattisen... Så ja... nu är jag platt på skallen! haha. ;) Äckligt intressant info, huh? =)


Nu ska jag fortsätta städningen och fixa skitet innan daaaamen kommer och jag drar av hennes hår! NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖFF och hej!

Av Thess - 21 januari 2008 13:28

Ha! My ass att jag somna tidigt igår. Klockan hann minsann slå 06:00 innan jag slumra in... Jag höll på att bli totalt galen alltså! var så nära på att skita i sömnen och gå upp och börja dagen med en fet kanna kaffe, men så långt gick det icke.

Vaknade iallafall för en timme sedan. Med skallebank, såklart. Känns lite bättre nu efter 2 koppar kaffe. ;)


Har jäääävligt mycket som jag ska hinna med idag. Antar att det var därför jag inte kunde somna iheller. Låg och tänkte på allt och blev minst sagt stressad.

Måste få tummarna loss och ringa ett par viktiga samtal. Jag hatar det! Tänk om man fortfarande var liten så mamma gjorde sånt åt en...

Aja, när jag väl har gjort det så kommer det iallafall kännas skönt. Bra det!

Seeeeeeeen måste jag städa lite. Uff vad det tar emot.

Därefter blir det skolarbete och klippning.

Yäy, min dag det. Vi får väl se hur duktigt jag lyckas med allt!


Tjipp tjopp.

Av Thess - 21 januari 2008 00:11

Nu går jag och laptopen till sängs. och tro nu inte att jag datanördar på DET viset med den i bingen. ;)

Ni minns väl mina sömnproblem för ett tag sedan? Det slipper jag numera sedan jag starta mitt harpan-marathon varje kväll!

Tro mig, du somnar...


Hoppas på en bra dag imorgon, trots det nedrans provet!

Nattnatt då!

Ovido - Quiz & Flashcards