;)

Alla inlägg den 16 april 2008

Av Thess - 16 april 2008 22:56

Rubriker är jobbiga. Ibland. Ofta. Ja, whatever.


Jag har varit lite off idag som ni kanske märkt. Har varit hos min kusin på middag och slingat hennes hår. Jomenvesst, en riktig pudding blev damen!

Nu sitter jag här och drygar. Väntar och väntar och väntar, lalalaa.

Man skulle kanske dra sig mot soffan istället för lite tv-tittande? Sounds good.


Imorgon är det jag som leker med Rebecca, tjohej!

Av Thess - 16 april 2008 16:34

Lillasyster, 10 år.



Vad fan säger man egentligen? Man känner sig fullkomligt hjälplös. Som ett frågetecken.

Ofattbart.

Av Thess - 16 april 2008 11:34

Godmorgon solstrålar! Sovit gott inatt?

När jagväl slockna så var det som om jag aldrig sovit förrut, SÅ ljuvligt. ;)

Mindre ljuvligt var det när jag blev väckt för en stund sedan av mamma som kom in och hoppa, studsa, volta och hade sig. Vi ska tydligen iväg. Till Lund. Handla. Jovesst.

Det var bara till att hoppa upp ur törnrosabädden med ett leende på läpparna. Kollade ut genom fönstert och jodå, solen skiner! Hujedamej. Underbart! ;)


Än har jag inte hört något från Rebecca så jag antar att hon är i full action. Uh, jag är nästan mer nervös än hon själv. ;) haha.

På tal om Rebecca så måste jag snart fixa med lite till hennes student. Present b.la? Vad köper man? Jag vill ge nått fint, som hon kan minnas länge, men inte nå jävla porslinskit för det hade jag inte själv velat ha. ;P

Kanske nått guldhalsband? Armband? Ring? Men vafan, det känns som om hon redan har sånt och kanske inte hade blivit så himla pepp över det iheller. Eller kanske. Äh, jag vet inte alltså.

Jag har även tänkt på en liten grej. Lite mer personligt liksom. Eftersom jag vet att hon läser här så kan jag inte skriva ut det helt känns det som.

Men det är något som jag själv hade uppskattat sjukt mycket och även ett minne för livet. Ja, vi får se.

Ska fixa plakat med. Hihi. Jag har världens sötaste bild på henne! Lovar! Min lilla groda! ;)


Nu ringer hon! IIIH, ska jag svara? Im nervous!  

HON KLARA KÖRKORTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihihi grattis min ängel! v v

Av Thess - 16 april 2008 02:10

Tog bort förra inlägget eftersom det inte kändes helt ok, eller hur man nu ska säga det. Hm.. Ja, det är inte riktigt jag bara.

Nog för att jag kan bli himla förbannad, ledsen, besviken och känna lite hat en stund sådär, men njae, inte skriva ut om något sådär vind för våg.

Well well. Nog om det.


Nu sitter jag här igen och kan inte somna. Mina hals krånglar som fan. Den har gjort det länge. Fattar inte vad det är frågan om. Det kan gå ett bra tag utan några krämpor alls, men sedan kommer det igen. Urk!

Så jaa, som sagt... Här sitter jag. Vet inte vad jag ska sysslesätta mig med. Hyffsat tråkigt.

Det värsta med att inte kunna sova är att inte en kotte är vaken så man kan ju inte direkt prata strunt med någon. Och har man ingen att prata strunt med så börjar man grubbla själv. Allt flyger genom huvudet som en karusell. Jag är fortfarande besviken på den där pricken jag skrev om förrut också. Suck.


Inte har jag upplevt något kul idag heller. Har bara suttit här inne på min gump och väntat på bättre tider ungefär. Jag la inte ens ner någon tid på att sätta på mig hyffsat okej kläder. Då är något fel.  

Visserligen ringde min faster innan idag så där fick man sig ett och annat gott skratt, men ändå.


Nu bestämmer jag mig för att det ska bli en bra dag imorgon, oavsätt!

Hoppas Rebecca ringer och skriker i mitt öra att hon klarade det. Då blir jag glad. Väldigt glad.


Jaja. Nu ska jag göra något annat. kanske borde lägga mig i sängen igen? Kanske dricka ett glad varm mjölk? Kanske... Ja, vi får väl se.


Ovido - Quiz & Flashcards