;)

Alla inlägg under juli 2007

Av Thess - 27 juli 2007 16:30

ja, jävla vad de åska här nyss!

stängde genast av datorn och la mig i sängen med vovven.

är så sjukt rädd för åska, tur att jag har han så slipper man känna sig helt ensam iallafall! ^^


funderar på att gå och göra vid mig lite så kanske man blir på lite bättre humör..

måste köpa nyss smink med, blööööö.. har knappt något bra kvar.


ja visst är de ändå lite synd om mig?! haha ;D.

Av Thess - 27 juli 2007 14:36

faaan så seg jag är idag, hahaha.. har fprtfarande inte gjort ett smack merän suttit på gumpen och sett dum ut ;P

konstigt nog har jag inte ens fått någon fredags-känsla, huh! tråkigt för helskotta.. give me some fredag-feeling, PLIIIJS!


nä.. för bövelen,kicka mitt ass iväg nu, hahaa.. :D

vad gör ni idag sötisar? ;))

Av Thess - 27 juli 2007 13:39

fick ju min finfina LV-plånbok igår och blev så sjukt glad!! :D men inte nog med det utan jag fick även Lancôme´s parfym miracle. Blir så glad av den doften! ;)


kul program på tvn ikväll med, mihi! :D tuur.. slipper iallafall att bara sitta och tycka synd om mig själv, haha.


LATER! ;)

Av Thess - 27 juli 2007 11:59

dagen fortsätter på samma bana som innan.. blää.. pallar inte.
de känns som om klockan är 4 dessutom, segt.

vill att något kul ska hända så man slipper dessa jävla känslorna, nuuu!!

men vad fan gör jag? sitter här ensam o lyssnar på the voice och glor rakt in i en skärm. hostar till lite då o då, nyser o ja.. inget mer. sitter tillomed fortfarande i nattlinne.. jaa, nattlinne, jag frös inatt! ;P


yäyäää. ska väl sätta i mina linser nu o käka något..

föressten, har fått en ny Louis vuitton-plånbok, jättefin!! något possitivt iallafall. ;P 

Av Thess - 27 juli 2007 06:30

ja, jag vet hur jävla tråkigt de är att läsa en blogg där man bara är negativ som tusan hela tiden osv.. men jag måste bara få skriva av mig.

tål ni inte det så kan ni lika bra sluta läsa nu. bara en liten förvarning, ok?


ligger i sängen o försöker somna om, men de går fan inte. vaknar hela tiden o känner hur jävla fort o hårt hjärtat slår, tårarna bara kommer, helt utan någon förvarning. har ingen direkt anledning iheller.. eller jo, kanske. men vafan.. varför nu? varför över huvudtaget? jag är ju stark, eller? tydligen inte alltid.. :( faan!! jag vill inte detta. önskar inte ens världena fiende (om jag nu har någon?) samma skit..

de känns som om alltig bara kom emot, en fet jävla smäll rakt ner under jorden. jag har ju inte gjort något fel.. inte alls. jag lovar. men ändå ska man behöva vara med om detta städiga plågande.

oron i kroppen får mig att bli alldeles spänd, det resulterar en jävla migrän ovanpå alltihopa. hur kul är det på en skala mellan 1-10?!

jag har sagt till mig själv att jag ska sluta tänka så jävla mycket på allt annat runt omkring, emn inte fan hjälper det. när man väl ligger där och försöker slappna av, då - det är precis då alltid bara rasar. tankarna snurrar i skallen så man blir alldeles galen. yrseln kommer från all jävla panik och ja, som sagt, sen är tårarna där innan man ens hunnit blinka. får man mera huvudvärk då? ja!!

tur att jag inte ska umgås med någon ikväll, inte göra ett piss. idag är det jag och tvn all day long.. ska försöka baka en tryffeltårta med, det är jag värd.

suck.. om de bara var över. allt skulle gått så bra mycket bättre då, de lovar jag.


nu ska jag lägga mig o läsa nya tidningen o kolla h&m katalogen som kom igår, lyckas kanske somna om ändå. 4 timmars sömn är inte helt lagom för mig, nä inte alls.


förlåt för detta inlägget, men som sagt - det är skönt att få skriva av sig lite!

hoppas ni mår bra iallafall.. :)

Av Thess - 26 juli 2007 12:34

Av Thess - 26 juli 2007 11:03

hej o hå, jag är uppe med tuppen, nämen.. ganska tidigt ändå för att vara mig o ha sommarlov, hahaa..

idag blir de ju stan som tusan! :D i like.. har inte träffat Zandra och Cecilia (min halvsyster och hennes bebis) sedan hon kom hem från BB, hallååå va trisst! och ändå bor vi inte särskillt långt ifrån varandra så jag fattar inte varför vi inte har träffats oftare.. men men, idag blir de andra bullar! hihii.


vet inte vad jag ska ha på mig, aahh!! jag har alltid big problems när de gäller klädval alltså, så jävla typiskt. önskar att mina garderober var fulla av ursnygga kläder som man alltid vill ha på sig och som samtidigt matchar varandra, haha.. kan man få de, tack? (;


vad ska ni göra idag mina små blogg-busar? ^^

Av Thess - 26 juli 2007 02:06

jao.. flyttat de sista för min del idag, skönt. de är intgen höjdare att flytta vill jag lova. man blir så sablans trött, men jag kan ändå inte varva ner riktigt när jag väl är hemma i lägenheten.. suck:)

imorgon blir de mer stress.. först ut med min halvsyster, hennes bebis och min andra syster, lite shopping o mys, sen vidare till trelleborg och käka middag osv..

får icke glömma att kolla upp busstiderna innan jag går och lägger mig!!


i morse var de bara sån jävla ångest, jag hatar det! arrhh.. jävla skit!

när jag väl hade kommit iväg och kommit på andra tankar så var det helt lugnt, mådde tipptopp! så komme rjag hem och ska försöka slappna av.. då kommer skiten igen, som ett jävla slag mot mig. jag avskyr det.. :( faaan!

de gör så jävla ont. man blir så.. svag. fuckfuckfuck.

sch.. nog om sånt tråkigt nu, imorgon ska jag försöka ha skoj, på riktigt.. inte fan ska någonting stoppa mig, när allting har varit så ljust den senaste tiden, så kan de minsann få fortsätta också ett bra tag till.. gärna föralltid, men.. de har jag ju lite svårt för att tro på.. men imorgon, då kan jag väl få leva, på riktigt?!


var förresten ute med pållarna idag med:) fattar inte varför danilo har blivit så svår.. och min andra vita pojke är fortfarande halvkrasslig i ögat från och till.. uschabuscha, VILL IIIINTE! skärp er pöjkar! :)


nu ska jag bannemej sova, fan ta mig om jag ligger o glor i taket till fåglarna börjar föra oväsen, haha! g'natt.

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards